Wie zijn de logopedisten
in de praktijk

Wij, Afke Koopmans en Bettine Brasser, behandelen hulpvragen op het gebied van persoonlijke communicatie. Wij helpen u of uw kind graag verder bij communicatieve problemen en staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we samen met u een plan maken voor zinvolle en adequate behandeling en begeleiding.

Wie zijn de logopedisten in de praktijk

Wij, Afke Koopmans en Bettine Brasser, behandelen hulpvragen op het gebied van persoonlijke communicatie. Wij helpen u of uw kind graag verder bij communicatieve problemen en staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we samen met u een plan maken voor zinvolle en adequate behandeling en begeleiding.

Afke

Sinds 1997 ben ik met mijn praktijk gevestigd in Huizen. Mijn werk verveelt nooit: elke dag zie ik zowel kinderen als volwassenen voorbij komen die ik met veel plezier help in het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden. Dit kan liggen op het gebied van stemklachten bij zowel kinderen als volwassenen, kinderen met spraak- en taalproblemen, jonge niet- of nauwelijks sprekende kinderen, volwassenen met neurologische klachten (spraak en taal, maar ook slikklachten) en jeugdigen die verwezen worden voor afwijkend mondgedrag (OMFT).

Ik leun niet alleen op mijn (lange) ervaring in het vak, maar ben altijd actief in het volgen van na- en bijscholing en het bijhouden van mijn vakgebied. Uiteraard ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP nr. 09900302291).

De variatie van mensen en hun zorgvragen aan mij, maakt mijn vak zo mooi. In mijn praktijk streef ik naar een prettige, open sfeer waarbij het motiveren van en samenwerken met mijn cliënten voorop staat.

Bettine Brasser logopediepraktijk Afke Koopmans

Bettine

Sinds 2018 werk ik vol enthousiasme in deze praktijk. Na mijn opleiding tot logopedist heb ik de master toegepaste taalwetenschappen gedaan. Deze studie heb ik gecombineerd met het werken in Logopediepraktijk Afke Koopmans. Momenteel ben ik twee dagen in de week werkzaam in de praktijk en zie ik vooral kinderen met taal- en spraakproblemen. Ook doe ik regelmatig OMFT-behandelingen, waarvoor ik recent een bijscholing heb gevolgd.

Ik verdiep mij graag in de hulpvraag die voorgelegd wordt om vervolgens samen naar een passende aanpak te zoeken. Het doel is om het kind op een leuke en effectieve wijze te helpen, passend bij zijn/haar interesses en mogelijkheden. Ik haal er veel energie uit als ik zie dat een kind vooruitgaat en beter meekomt in de communicatie thuis en op school.

Naast mijn werkdagen bij Afke Koopmans, ben ik werkzaam als logopedist in de kinderrevalidatie bij Merem. Hier zie ik kinderen met genetische afwijkingen, ontwikkelingsproblematiek, motorische problemen en neurologische aandoeningen. Ik ondersteun en geef advies in de communicatie, participatie en bij eet- en drinkproblematiek door de kijken naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen.

U wilt een afspraak maken voor een intake voor uzelf of uw kind?

Skip to content